Een geheime wapen voor bidon laten bedrukken

Zo kunt u tijdens dit kopen een bidon uitpikken welke u wilt laten bedrukken en de opdrukken uploaden doch u kan tevens na de bestelling uw opdrukken doorgeven tot bidon-betreffende-foto@prachtigkado.nl o.v.v. de ordernummer.

De persoonlijk bidons maken? Dat kan! Erg opwindend zodra afscheidscadeautje, vanwege de sporter tussen het doch tevens opwindend vanwege vele andere gelegenheden en mensen! U dan ook bezit een keuze uit een paar verschillende kleuren bidons. Ze bestaan beide aangaande aluminium geschapen (flinke capaciteit) en mogen daardoor tegen weer en bries!

Heeft u deze bestanden niet? Geen probleem. Wij zetten uw artwork kosteloos vanwege u om. Hiermee wordt dit allerbeste drukresultaat bereikt. Een lijnen en de afbeelding zijn vervolgens scherp. Sluit venster

Bidonwereld bevat veel diverse artikelen in mooie kleuren. Ons streven is om u zo echt mogelijk te opweg helpen en onze producten snel te leveren!

Bidonwereld bevat heel wat diverse artikelen in opwindende kleuren. Het streven is om u dan ook zo goed mogelijk te verder helpen en onze producten vlug te leveren!

U bezit een mogelijkheid om ze uit te segmenten gedurende ons evenement of er in uw eigen medewerkers wegens wensen dat zij voortaan sportief met een slag kunnen. Een kunststof bidons bedrukken in ons kleine oplage ofwel welke zelfs per stuk kopen? Wij beschikken in-house aan een bedrukkingstechnieken teneinde u dan ook daar goed mee over dienst te mogen zijn.

Een bidon met opdruk is een sportief relatiegeschenk, geschikt wegens verscheidene ervaringen. We bedrukken in kleine druk over 100 bidons. Laat de merknaam, tekst of bekendmaking bijvoorbeeld bedrukken op een echte Tacx bidon of op een luxueus thermos bidon. De praktische opvouwbare bidon is een geliefd promotieproduct, onder andere teneinde uit te segmenten voor een evenement.

Met kleinere tot grotere oplagen, we kunnen kunststof bidons bedrukken en behouden een kosten daarbij laag. Het betekent het u betaalbaar een bidon kan laten drukken, onder andere met plastic of een met een andere materialen.

De bidons worden 360 ° rondom bedrukt en bereiken hiermee dit leukste uitkomst. Behalve gewone staat, mag een 750cc bidon tevens geraken voorzien met ons opdruk met een bovenzijde met een bidon.

Let immers, u dan ook dient de bidon in dit geval immers te bedrukken betreffende ons merknaam of bedrijfsnaam aangaande uw organisatie.

Na het plaatsen over je bestelling ontvang jouw een bevestigingsmail. Daarna sturen wij jouw een opdrachtbevestiging en checken wij ofwel je logo/druktekst passend is.

Sportbidon 750ml. Made in Holland. Bidon ideaal vanwege gedurende het sporten, ofwel het meteen fietsen, voetbal of hockey kan zijn. Deze bidon bezit ons hoogwaardige kwaliteit en kan zijn 100%, zodat u dan ook onbezorgd over uw bril glazen kan plezier hebben. De fles en de kap incluis nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar welke verder te combineren bestaan waardoor u een kap in een verschillende kleur kan kiezen aangaande een fles.

We herstellen voortdurend het druk- en orderproces. 99% van onze klanten kan zijn bijzonder tevreden en beveelt ons alweer met voor anderen. Onze designers helpen je check here betreffende jouw artwork en geven je iedere keer ons digitaal ontwerp.

Wij verder helpen u dan ook graag. Mocht u dan ook vragen beschikken over over ons product of opdruk. Neem dan contact op betreffende onze klantenservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *